Fáborky a reflexky sú na svojich miestach. Bežte svoj príbeh!

Pali “Značkár” má 71 rokov a každý rok v júni ukazuje bežcom cestu Malými Karpatami. Vo dne aj v noci. Počas dvoch týždňov nabehá v kopcoch na trase Stefanik TRAIL 144 viac ako 300 km, aby dôkladne vyznačil nočnú aj dennú trasu pre viac ako 700 bežcov. Kto niekedy značil pretek, vie, že to vôbec nie je jednoduché. Neustále zmeny tempa a neustála ostražitosť, aby sa na trase nevyskytla chyba, ktorá spôsobí nechcené kufrovanie, je neuveriteľne náročným zadaním aj pre mladších švihákov. Nie však pre Paliho, ktorý to robí z úprimného srdca už 6 rokov. Strávil som s ním už veľa dní nielen pri značení, ale aj počas nádherných ultrabežeckých podujatí, na ktorých robil podporu pre svojho syna Martina. Všimne si na trati každý detail a pri najbližšom značení aplikuje do praxe s mnohými ďalšími vylepšeniami. Takto vyzerá vášeň.

Trať STEFANIK TRAIL pre ročník 2018 je teda perfektne pripravená. Užite si ju a občas si pri pohľade na značenie spomeňte aj na Paliho. Robí to pre vás. Zo srdca.

 

More News
  • 9 Nov 2015
  • 0
Posledný októbrový deň sa vo Vysokých Tatrách udialo nenápadné, ale o to zaujímavejšie ultrabežecké podujatie. Jeden rok prípravy. Jeden deň plný zážitkov. Bol som pri...
Značkár
  • 12 Jun 2017
  • 0
Paliho som spoznal v júni 2014. Ako inak, pri značení trasy STEFANIK TRAIL. Bol to zároveň môj prvý skutočný dotyk s ultrabehom a ľuďmi okolo.
Auschwitz-Birkenau
  • 1 May 2017
  • 0
Po roku príprav sme 19. apríla 2017 v zložení 6 bežcov a 18 členov realizačného tímu odštartovali náš príbeh. Kroky na hrane – projekt, ktorý nás...